A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт про роботу у 2018 році  голови громади у селах Синове та Ниці

Звіт про роботу у 2018 році голови громади у селах Синове та Ниці

              Голова Сереховичівської ОТГ  Р. Шиманський продовжує зустрічатися з жителями громади з метою звітності про роботу в 2018 році. Днями відбулась така зустріч з мешканцями сіл Синове та Ниці. В ході розмови було поінформовано присутніх про реалізацію проектів у громаді, що вдалось зробити, які перспективи очікуються на ближче майбутнє. В Синові звіт голови та начальників відділів доповнювала мультимедійна презентація, за допомогою якої можна було наглядно побачити озвучену інформацію. Опісля бажаючі задавали питання, які найбільш хвилюють сельчан - земельні, освітлення, відновлення автобусного сполучення і т.п.

15:40 25.03.2019

Працівники громади відновлювали лісові ресурси

Працівники громади відновлювали лісові ресурси

    Сьогодні відновлення лісових насаджень є досить актуальною проблемою для країни в цілому. Масове вирізування лісу пов'язане з ураженням дерев небезпечними шкідниками, тому лісові масиви потребують додаткових насаджень. 

15:00 25.03.2019

Відбулись перші звіти голови громади перед жителями підпорядкованих сіл

Відбулись перші звіти голови громади перед жителями підпорядкованих сіл

     Сьогодні, 1 березня, відбулись перші звіти про роботу в 2018 році голови Сереховичівської сільської ради об'єднаної територіальної громади Ростислава Шиманського. І розпочались вони із Солов'ївського старостинського округу, зокрема сьогодні відбулась зустріч з жителями сіл Солов'ї та  Комарове.Попередньо інформація про життя громади протягом минулого року звучала на засіданні ради місцевого розвитку, яке відбулось 25 січня в Сереховичах. Та, нажаль, на ньому була присутня незначна частина жителів громади. Звіт голови громади- традиційний захід, метою якого є підбиття підсумків діяльності очільника громади та делегованих йому повноважень перед своїми виборцями, які довірили йому відстоювання своїх інтересів та розвитку підпорядкованих територій. Доповнювали звіт голови друковані  візитівки структурних підрозділів - відділу фінансів та інвестицій, гуманітарного та земельного.

21:48 01.03.2019

Відбулось засідання ради місцевого розвитку

Відбулось засідання ради місцевого розвитку

        25 січня в приміщенні актового залу ЗОШ І - ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі відбулось засідання ради місцевого розвитку Сереховичівської ОТГ, метою якого було своєрідне підбиття підсумків функціонування громади в умовах об'єднання та окреслення перспектив подальшого розвитку. На засідання були запрошені виконуючі обов'язки старост сіл, що входять до складу громади, працівники освіти, культури, охорони здоров'я та небайдужі  жителі всіх населених пунктів громади.

17:01 06.02.2019

Нарада голови ОТГ з підприємцями.

Нарада голови ОТГ з підприємцями.

22 січня відбулася нарада.Голова громади Ростислав Тихонович зустрівся з підприємцями. Обговорювалися питання земель комунальної власності особливо тих, що знаходяться під господарськими дворами.  

12:05 22.01.2019

Представники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відвідали Сереховичівську громаду

Представники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відвідали Сереховичівську громаду

16 січня в приміщенні Сереховичівської сільської ради за участі представників Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відбулось обговорення основних аспектів розробки стратегії розвитку громади.

14:22 18.01.2019

Перша нагорода громади

Перша нагорода громади

      Зайнятість населення є одним із показників розвитку громади. Сільські ради зазвичай тісно співпрацюють з Центром зайнятості, який сприяє в плані зайнятості населення громад регіону. Сереховичівська сільська рада тісно працює зі Старовижівською філією Волинського центру зайнятості населення. Спільно з регіональним центром зайнятості в 2018 році по Сереховичівській громаді було працевлаштовано більше двох десятків жителів громади. В День місцевого самоврядування  стало приємною несподіванкою для Сереховичівської ОТГ вітання за плідну співпрацю від Старовижівської філії Волинського центру зайнятості населення. В. о. керівника Старовижівської філії Волинського центру зайнятості населення Гаврилюк Тетяна Василівна та працівники служби висловили подяку за плідну співпрацю та висловили надію на подальше співробітництво з громадянами нашої громади, яке позитивно вплине на розвиток громади та сприятиме процвітанню цілого регіону.

16:55 07.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь