A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Сереховичах відбулась презентація нової книги про історію села

В Сереховичах відбулась презентація нової книги про історію села

      Нещодавно в житті сереховичан відбулась неординарна подія – було презентовано нову книгу про історію села та його людей «Сереховичі: з історичної пам’яті». Автором і упорядником видання є уродженець села Сереховичі, письменник, журналіст, народний депутат України  Андрій Іванович Бондарчук. Дана книга – результат клопіткої кількарічної роботи, архівних досліджень. До створення видання долучилось чимало сереховичан, які підтримали автора як документальними матеріалами, так і фінансово. Крім того, в книзі є чимало робіт науковців з Волинського архіву, Волинського краєзнавчого музею, досліджень інших авторів, небайдужих до історичної минувшини.

11:25 20.10.2020

Вшанували людей поважного віку

Вшанували людей поважного віку

  Другий місяць осені починається з особливої дати.      1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

15:59 09.10.2020

Педагогічна зустріч з освітянами напередодні нового навчального року

Педагогічна зустріч з освітянами напередодні нового навчального року

   Як підсумок роботи за минулий навчальний рік в серпні щорічно проходять  зустрічі з педагогами шкіл, на яких прийнято аналізувати роботу, організовану в  попередньому навчальному році, ділитись досвідом у викладанні тих чи інших предметів, напрацюваннями  у різних напрямках, відзначати кращих у своїй царині тощо.

16:02 23.09.2020

Готуємось до нового навчального року

Готуємось до нового навчального року

     Традиційно напередодні нового навчального року проводиться обстеження закладів освіти на готовність шкіл та дитячого садочка до навчання. Не став виключенням і цей рік, хоча запроваджений карантин з березня 2020 року вніс свої корективи до роботи закладів освіти. Для убезпечення та запобігання поширення коронавірусної хвороби перед закладами освіти постало питання забезпечення засобами індивідуального захисту, антисептичними та дезинфікуючими розчинами, безконтактними термометрами тощо. Підготовка закладів проводилась згідно  постанови Головного державного санітарного лікаря №50 від 22.08.2020 року "Про затвердження протиепідемічних заходів в закладах освіти на період  карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" та постанови Головного державного санітарного лікаря №25 від 22.05.2020 року "Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічни х заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у звязку з поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19)"

12:32 23.09.2020

А в нас погарнішала зупинка!....

А в нас погарнішала зупинка!....

   Кожен з нас до свята хоче бути ошатним та красивим. Але нам потрібно дбати не тільки про власну красу, а й про все, що нас оточує. Ось так, напередодні таких великих державних свят, як День прапора та День Незалежності України, у директора КЗ "Сереховичівська публічна бібліотека"  Крайник Валентини Анатоліївни  та директора будинку культури с. Сереховичі виникла ідея зробити ще один куточок нашого села більш яскравим.Хочеться , щоб подібна ініціатива була підтримана і  жителями інших сіл громади...Отож, чекаємо  на "нові вбрання " зупинок в нашій громаді!

12:26 23.09.2020

Перемоги будинку культури с. Сереховичі

Перемоги будинку культури с. Сереховичі

     В рамках проведення ІV міжрайонного етнофестивалю "Гуртом ниву зажнемо" Ковельською районною радою було оголошено проведення онлайн-конкурсів "Найкращий український головний убір", "Зажинковий сніп" та відеоконкурс "Найкраще виконання української пісні", в яких приймали участь сереховичани на чолі з директором будинку культури Людмилою Миронюк . 7 серпня 2020 року в Центральній районній бібліотеці м. Ковеля відбулося урочисте вручення нагород за участь у фотоконкурсі , і приємно, що  фото,  представлені будинком культури с.Сереховичі були визнані серед кращих та  відзначені грамотами та цінними подарунками за зайняте ІІІ місце у фотоконкурсі "Найкращий український головний убір" і ІІІ місце у фотоконкурсі "Зажинковий сніп". Щиро вітаємо !

12:12 23.09.2020

На Іллі...Все одно святкували в нашому селі!

На Іллі...Все одно святкували в нашому селі!

     Цього року День села святкували у незвичному форматі. У центрі села не було велелюдно, проте... Після святкового Богослужіння у Свято-Іллінському храмі усім було цікаво зробити фото біля облаштованих фотозон. Аж до вечора сереховичани сім"ями, цілою родиною, з друзями гарно позували перед камерою

11:14 23.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь