A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з Центром зайнятості - запорука працевлаштування мешканців громади

Співпраця з Центром зайнятості - запорука працевлаштування мешканців громади

        Робота в об’єднаних територіальних громадах є одним з пріоритетних напрямків діяльності служби зайнятості. 24 січня 2020 року фахівці Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості презентували проєкт "Успіх в дії" на території Сереховичівська громада.        Оскільки основною метою даного проєкту  є вивчення та забезпечення потреби громади в робочій силі та оперативне реагування на виклики, зумовлені економічними процесами, то фахівцями районної філії проведено зустрічі з роботодавцями, які функціонують на території громади.

13:50 14.02.2020

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Сереховичівської сільської ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Сереховичівської сільської ради

Вже  стало доброю традицією  на першому засіданні виконавчого комітету в новому році заслуховувати звіти  про свою роботу закладів культури, які функціонують на території громади. Останній четвер січня не став виключенням і цього року. На засідання прибули всі працівники клубних закладів та бібліотек. Коротенький аналіз роботи галузі дала начальник відділу гуманітарної політики Лариса Шеремета, котра відмітила злагодженість у роботі всіх закладів та вказала деякі недоліки. Після цього кожен керівник звітував про свою роботу.В цілому робота закладів культури в 2019 році була визнана задовільною. 

12:07 06.02.2020

Вшанування працівників органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад

Вшанування працівників органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад

        Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі. Кожному небайдужому жителю притаманні такі думки, а особливо тим, на кого покладена місія представляти інтереси громади в місцевій владі.

22:34 26.01.2020

Урочистості з нагоди Дня Захисника України та Покрови в с.Синове

Урочистості з нагоди Дня Захисника України та Покрови в с.Синове

        Щороку   14 жовтня в свято Покрови Пресвятої Богородиці відзначається ще й День Захисника Вітчизни, День українського козацтва та День утворення УПА. Всі ці свята так чи інакше пов'язані з участю чоловіків, тому цей день уособлює мужність, силу, честь і обов'язок.Зазвичай в цей день прийнято особливо вшановувати воїнів-захисників сьогодення, які приймали участь чи і зараз знаходяться в зоні АТО чи ООС. Саме з такою метою в Синові відбулись урочистості до відзначення всіх свят.

10:26 17.10.2019

І в нашій громаді вже є дитячі майданчики!

І в нашій громаді вже є дитячі майданчики!

       Приємним подарунком від благодійного фонду народного депутата Степана Івахіва "Патріоти Волині" нещодавно стало облаштування дитячих майданчиків у селах громади - в Сереховичах, Грабові та Солов'ях.Тепер і нашій малечі облаштовані зоні відпочинку, де можна покрутитись на каруселі, спуститись з гірки, погратись у пісочницях, покататись на гойдалці...Для мам облаштовані лавочки. 

09:30 07.08.2019

Як на Іллі гуляли в нашому селі

Як на Іллі гуляли в нашому селі

    День села – це завжди весело, цікаво, масово. Для когось це можливість зустрітись з тим, кого давно бачив, для когось  - привід приїхати в рідне село, та для більшості це гарний відпочинок, хороше спілкування, змістовне  проведення вільного часу. У Сереховичах цьогоріч це свято знову покликало своїх мешканців, вихідців, гостей на святкування також престольного празника Свято-Іллінського храму, якому виповнилось 15 років.

15:53 06.08.2019

Пляжі озера Серех чекають на вас!

Пляжі озера Серех чекають на вас!

          Цьогоріч відпочинкові зони озера Серех   - на  вулиці Приозерній та На кутку приємно вразили жителів села окультуреними територіями. Для створення пляжу На кутку було привезено 17 причепів піску, наданого з кар'єра приватним підприємцем В.Потапчуком.Щира подяка Юрію Бондарчуку та Олександру Дричику за наданий транспорт, двічі щира вдячність місцевим небайдужим жителям, котрі вручну розкидали пісок. Дуже приємно,  що до роботи долучались не тільки молодь, а й зовсім малі діти, котрі від своїх батьків успадковують відповідальність про оточуюче середовище та бажання внести і  свою  частку до загального об'єму роботи.На пляжі було зроблено нові столики для відпочиваючих та лавочки, пофарбовано їх, натягнуто волейбольну сітку, обладнано для діток дитячий майданчик.

13:52 16.07.2019

Як у Яновищі зажинали ниву

Як у Яновищі зажинали ниву

    Вже третій рік поспіль на межі Старовижівського та Ковельського районів,  між селами Грабове та Лапні в урочищі Яновище проходить міжрайонний етнофестиваль «Гуртом ниву зажнемо». Цьогоріч він також зібрав чималу кількість учасників та гостей, небайдужих до народних традицій, пошановувачів  хліборобської  праці і  просто любителів активного відпочинку.

11:52 16.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь