A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Над чим працювали депутати на засіданні чергової сесії Сереховичівської сільської ради?

Дата: 24.02.2020 10:50
Кількість переглядів: 342

Фото без опису     В п'ятницю, 21 лютого 2020 року, відбулось  засідання  чергової сесії Сереховичівської сільської ради, на яке прибуло 10 депутатів з 14. 

    Розпочалось засідання із розгляду депутатського запиту  Ходинюк Г.С., що стосувалось питання вирішення конфлікту між сусідськими земельними ділянками громадян Леончука П.та Балюка П. При розгляді  було доручено спеціалісту - землеворяднику Онищук І.О.  врегулювати вирішення спору шляхом надсилання відношення у відповідну організацію, що видала державні акти  з проханням виправити допущені помилки.

    Одним з основних питань , які розглядались, було прийняття звіту про виконання бюджету за 2019 рік.

    Також було прийнято зміни до раніше прийнятої Програми соціального захисту населення Сереховичівської сільської ради на 2020 рік. На сесії розглядалось питання про організацію харчування в 2020 році у закладах освіти громади та Сереховичівському ДНЗ "Промінчик", про впорядкування оплати праці клубних працівників. Були прийняті комплексана Програма підтримки індивідуального житлового будівництва "Власний дім" на 2020-2022 рр, Програма висвітлення діяльності Сереховичівської сільської ради, її посадових осіб та депутатів у газеті "Сільські новини" у 2020 році.

     Жваву дискусію у депутатів викликав розгляд питання, що стосувалось підготовки лотів до проведення земельних торгів. На сесію прибув представник підприємства ТЗОВ "КФ Стандарт" Куденчук В.А., який детально розповів про проведення всієї процедури та дав відповіді на запитання депутатів. 

    Ряд питань стосувалось надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення ОСГ та  дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення   меж земельних ділянок  в натурі ( на місцевості), затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). З усіх питань  прийняті відповідні рішення.

    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь