A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Як на Іллі гуляли в нашому селі

Дата: 06.08.2019 15:53
Кількість переглядів: 908

    Фото без описуДень села – це завжди весело, цікаво, масово. Для когось це можливість зустрітись з тим, кого давно бачив, для когось  - привід приїхати в рідне село, та для більшості це гарний відпочинок, хороше спілкування, змістовне  проведення вільного часу. У Сереховичах цьогоріч це свято знову покликало своїх мешканців, вихідців, гостей на святкування також престольного празника Свято-Іллінського храму, якому виповнилось 15 років.

       З самого ранечку в храмі –імениннику відбулось святкове богослужіння на честь відкриття храму, яке очолив архімандрит Давид, благочинний Старовижівської округи. Розділити радість святкування прибули також настоятелі храмів з Синове, Грабове та Старої Вижви.

     Святкування продовжувалось спортивними змаганнями на шкільному стадіоні між командами із сіл Сереховичі та Солов’ї . Юні і не зовсім любителі спорту змагались у футболі, волейболі, армреслінгу, підніманні гирі, перетягуванні канату, метанні ядра. В результаті кращими виявились команда сереховичан - молодших, котрі вибороли І місце. Приємно, що цього дня  юні спортсмени ще показали свої вміння та напрацювання у показовому виступі з рукопашного бою. Щира подяка активному жителю села Сереховичі Мирославу Гочачку за те, що на громадських засадах навчає спортивному мистецтву усіх бажаючих дітей. І батьки  були приємно вражені здобутками своїх дітей.

     Звичайно не обійшлось в цей день і без концертної програми, яка стала апогеєм святкування. Цього року сереховичан та гостей свята вітали аматори сцени Сереховичівського будинку культури, сільський голова Ростислав Шиманський, помічник народного депутата Степана Івахіва Володимир Бащук.  Вітальна програма «Міцна родина – квітуча Україна» була насичена, змістовна, різножанрова, досить професійно підготовлена . Родинна атмосфера панувала протягом всього концерту, бо згуртувала всіх присутніх у  велику сереховичівську родину.  Дуже приємно було бачити на сцені нові обличчя  – Світлану Садовську, Валентину Крайник, Світлану Сметюх, котрі вміло вжились у образи втілених персонажів. Ведучі концерту Марія та Дмитро Кащенюки  теж були дебютантами та встигли зачарувати глядачів майже професійною дикцією, природнім шармом, сценічністю, яскравістю. Сценки, героями яких виступали місцеві жителі, викликали у глядачів щирий сміх та  бурхливі овації. Симпатію кожного з присутніх та непідробне захоплення викликали «Файні молодиці» зі своїми піснями «Сама файна» і «Дієта», які майстерністю виконання не поступались всім відомому «Лісапетному батальйону». Відрадно, що і діти теж долучились до концерту і подарували присутнім свої таланти в танці та пісні. Велика подяка за організацію та підготовку свята вчителю музики Балюк Наталії Семенівні , чия професійна рука  відчувалась практично в кожному номері.

        Розіграш лотереї продовжив утримувати увагу людей, бо білетів було продано чимало, а виграти ж хочеться кожному…При тому, що суперпризи були надані благодійним фондом  Степана Івахіва «Патріоти Волині». Отож щирі вітання Анатолію Сороці, якому випав щасливий квиток з головним призом – пилососом! Емоції присутніх довго не вщухали, бо майже кожен отримав  собі якийсь подарунок.

       Святкування завершилось пізно вночі дискотекою під відкритим небом, та   односельчани з теплотою згадують  виступи самодіяльних артистів  і донині. Тож дай Боже діждати  і в наступному році цього свята і ще краще погуляти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь