A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Протидія гендерно-зумовленому насильству в умовах війни: надання соціальних послуг та психологічної допомоги постраждалим. Молодіжний табір для молодих спеціалістів

Дата: 15.11.2023 12:06
Кількість переглядів: 39

EVENTS

Протидія гендерно-зумовленому насильству в умовах війни: надання соціальних послуг та психологічної допомоги постраждалим. Молодіжний табір для молодих спеціалістів

КОЛИ

 

25 липня 2023 (All day) - 28 липня 2023 (All day)

ДЕ

 

Карпати, Україна

ОРГАНІЗАТОР(И)

 

Програма підтримки ОБСЄ для України та Міністерство соціальної політики України

Фото без опису

Ілюстрація запрошення до Молодіжного табору для молодих спеціалістів 25-28 липня 2023р. (OSCE)

Вчасне надання якісних соціальних послуг і психологічної допомоги постраждалим від гендерно-зумовленого насильства, а також навчання та підвищення кваліфікації молодих фахівців у сфері протидії домашньому насильству залишається особливо актуальним під час війни.

Програма підтримки ОБСЄ для України оголошує набір молодих спеціалістів – соціальних працівників та психологів, які працюють у загальних та спеціалізованих службах для постраждалих осіб від домашнього насильства в Україні, для участі у Молодіжному таборі «Протидія гендерно-зумовленому насильству в умовах війни».

Протягом чотирьох днів учасники та учасниці заходу матимуть можливість ознайомитися з кращими практиками соціальної роботи при наданні послуг та психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства. Під час Молодіжного табору молоді спеціалісти зможуть в деталях розглянуть новели законодавства, підвищити рівень обізнаності щодо форм, причин і наслідків домашнього насильства, опрацювати механізми реагування, спілкування, виявлення потреб, надання соціальних послуг і психологічної допомоги постраждалим та роботи з кривдниками, сформувати навички ведення інформаційно-просвітницької діяльності з запобігання домашньому насильству в умовах війни.

Вимоги до учасників:

Молодіжний табір відкритий для молодих спеціалістів – соціальних працівників та психологів, які працюють у загальних та спеціалізованих службах для постраждалих осіб від домашнього насильства в Україні не більше 3 років.

Процедура подання заявок:

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.  Заявка повинна складатися з:

  • Заповненої аплікаційної форми https://forms.gle/nAx3pkVvABGW1cMR7;
  • Мотиваційного листа (не більше 500 слів) із зазначенням мети участі у заході та очікувань від нього (заповнюється у формі);
  • Перевага надаватиметься кандидатам/кандидаткам, які пройдуть онлайн курс «ДІМ (НЕ)БЕЗПЕКИ» (курс розміщений на сайті EdEra: https://nonviolence.ed-era.com/).

Останній термін подання заявок: 5 липня (включно). Про результати відбору успішних кандидатів та кандидаток буде поінформовано до 11 липня.

Модальності заходу:

Участь в Молодіжному таборі є безкоштовною. Дорожні витрати, проживання та харчування забезпечуються організаторами.

Молодіжний табір буде проводитися з урахуванням правил безпеки в умовах війни.

Робоча мова школи – українська.

Успішні кандидати та кандидатки будуть додатково поінформовані про точне місце проведення та інші деталі Молодіжного табору.

Захід проводиться у рамках проєкту Програми підтримки ОБСЄ для України «Розбудова спроможностей національних партнерів у наданні соціальної підтримки та психологічної допомоги постраждалим внаслідок конфлікту людям під час війни та у період післявоєнного відновлення», що впроваджується у співпраці з Міністерством соціальної політики України.

Контактна інформація: Із запитами про додаткову інформацію прохання звертатися до Наталії Шпак, старшої асистентки проектів Програми підтримки ОБСЄ для України, Nataliia.Shpak@osce.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь