Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Урочисте відкриття Центру Надання Адміністративних Послуг

Дата: 21.05.2021 15:25
Кількість переглядів: 430

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні, 20 травня 2021 року, на свято Вишиванки в Сереховичівській Громаді важлива подія – урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, котрий наразі буде надавати 137 адміністративних послуг для населення та юридичних осіб. Це насправді велике досягнення, і ми пишаємося тим, що саме наша громада отримала можливість відкрити ЦНАП, котрий відповідає всім сучасним вимогам та європейським стандартам. Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою».

За власні кошти були відремонтовані службові приміщення, громадська приймальня, санітарна кімната, пандус, які повністю відповідають всім вимогам. Від закордонних партнерів отримано необхідні меблі, комп'ютери, програмне забезпечення, наглядна інформація..., спеціалісти пройшли повний курс навчання та практику в Луцькому міському ЦНАП.

Крім цього створено 3 віддалені робочі місця в кожному центрі старостинський округів, де функції адміністраторів виконуватимуть старости.

Мета, до якої ми йшли більше 2 років досягнута, і мешканці сіл нашої Громади та навколишніх громад, тепер мають змогу отримувати якісні адміністративні послуги, послуги соціального характеру, міграційної служби, пенсійного забезпечення, необхідні консультації, реєстрації права власності та багато інших отримувати на місці, не вирушаючи в далеку дорогу, не витрачаючи на це час та кошти.

Радість сьогоднішньої події, за дорученням голови Волинської обласної ради Г.Недопада приїхали розділити вірні та надійні друзі нашої Громади - М.Імберовський та В.Смолярчук, які вручили відзнаку Волинської обласної ради, та щиро побажали подальшому розвитку нашої Громади.

ЩИРО ВІТАЮ всіх жителів зі СВЯТОМ ВИШИВАНКИ та відкриттям ЦНАП СЕРЕХОВИЧІВСЬКОЇ ТГ, а працівникам - плідної праці та вдячних відвідувачів!!!

З Богом, в добру путь!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь