A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Педагогічна зустріч з освітянами напередодні нового навчального року

Дата: 23.09.2020 16:02
Кількість переглядів: 9554

   Як підсумок роботи за минулий навчальний рік в серпні щорічно проходять  зустрічі з педагогами шкіл, на яких прийнято аналізувати роботу, організовану в  попередньому навчальному році, ділитись досвідом у викладанні тих чи інших предметів, напрацюваннями  у різних напрямках, відзначати кращих у своїй царині тощо.

 26 серпня така зустріч відбулась в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі. На круглий стіл "Освіта Сереховичівської громади в період пандемії" були запрошені керівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти та їх педагоги, сільський голова Р.Шиманський та начальник відділу гуманітарної політики Л.Шеремета. 

 З вітальним словом виступив сільський голова , котрий перш за все привітав педагогів з завершенням навчального року , який цьогоріч був досить непростим. Також були висловлені слова вдячності за працю в особливих умовах, проаналізовано фінансування закладів. Детальніше про напрацювання минулого року, роботу щодо реалізації проектів по НУШ, проведенні інтернету, участі учнів в Всеукраїнських олімпіадах та різного роду літературних та мовних конкурсах доповіла начальник відділу гуманітарної політики Лариса Шеремета. Також були окреслені найближчі перспективи розвитку освіти Сереховичівської громади, що пов'язані з прийняттям нового закону "Про повну загальну середню освіту". 

  Цікаво було на продовження зустрічі послухати  про організацію методичної роботи з педагогами школи від заступника директора з навчально-виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ст. с. Сереховичі Шафарчук Лариси Микитівни.  Досвідом впровадження в школі  реформи НУШ поділилась вчитель початкових класів цієї ж школи Валентина Іванівна Сергійчук. Напевне найбільше з усього сказаного зацікавив виступ вчителя математики Сереховичівської школи Галини Йосипівни Балюк  щодо дистанційного навчання, про його плюси і мінуси. Приємно, що виступи педагогів даної школи супроводжувались мультимедійними презентаціями, що доповнювали інформації виступаючих. про підсумки методичної роботи педагогічного колективу ЗОШ І-ІІ ст. с. Солов'ї та стан реалізації Концепції НУШ у 2019-2020 році повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи Музичук Лідія Володимирівна. 

   Найприємнішим моментом було відзначення кращих у своїй професії педагогів , чиї вихованці стали призерами районного чи обласного турів Всеукраїнських олімпіад та різних конкурсів. Відрадно, що робота вчителя початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі Валентини Іванівни Сергійчук відмічена грамотою управління освіти і науки Волинської ОДА.кращі педагоги отримали грамоти від сільського голови  та грошові винагороди, які були передбачені Програмою підтримки творчих та обдарованих дітей освітніх закладів Сереховичівської громади на 2020 рік. В рамках реалізації цієї Програми грошові винагороди будуть вручені і власне кращим учням - переможцям районного та обласного турів олімпіад та різних конкурсів пізніше, 1 вересня.

   Отож, окреслені завдання нового навчального року, вступаємо в який з традиційним навчанням, працювати є над чим, тому всім наснаги, терпіння і доброго здоров'я! 

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь