A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Готуємось до нового навчального року

Дата: 23.09.2020 12:32
Кількість переглядів: 2753

   Фото без опису  Традиційно напередодні нового навчального року проводиться обстеження закладів освіти на готовність шкіл та дитячого садочка до навчання. Не став виключенням і цей рік, хоча запроваджений карантин з березня 2020 року вніс свої корективи до роботи закладів освіти. Для убезпечення та запобігання поширення коронавірусної хвороби перед закладами освіти постало питання забезпечення засобами індивідуального захисту, антисептичними та дезинфікуючими розчинами, безконтактними термометрами тощо. Підготовка закладів проводилась згідно  постанови Головного державного санітарного лікаря №50 від 22.08.2020 року "Про затвердження протиепідемічних заходів в закладах освіти на період  карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" та постанови Головного державного санітарного лікаря №25 від 22.05.2020 року "Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічни х заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у звязку з поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19)"

   З бюджету Сереховичівської громади було виділено більше 20 тис. грн на придбання засобів індивідуального захисту, антисептичних та дезинфікуючих розчинів, безконтактних термометрів для працівників всіх шкіл та дитячого садка.

   Комісія у складі голови громади Ростислава Шиманського, начальника відділу гуманітарної політики Лариси Шеремети, спеціалістів Старовижівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Юлії Дмитрук та Ольги Ковальчук обстежили харчоблоки ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ю.А.Ярощука с. Сереховичі, ЗОШ І-ІІ ст. с. Солов'ї та Сереховичівського дитячого садка, приміщення шкіл на дотримання протиепідемічних заходів. Приємно, що керівники закладів вміло організували роботу по підготовці підпорядкованих установ до роботи з дотриманням усіх протиепідемічних вимог. В результаті всі заклади освіти були визнані як такі, що готові до роботи в новому 2020- 2021 навчальному році. В добрий путь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь