A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

"Бо прийшли до тебе три празники в гості..."

Дата: 26.01.2020 21:17
Кількість переглядів: 448

      Фото без опису Саме під такою назвою у будинку культури села Синове 20 січня відбувся вечір колядок, учасниками якого були аматорські колективи клубів сіл Грабове та Соловї, Сереховичівського будинку культури. Свято Водохреща закриває цикл різдвяних свят і є їх своєрідним підсумком. Для жителів громади цьогоріч завершення свят було досить масовим, видовищним,  багатим на  колядки, емоції, щирі посмішки святом.

    Ведучі свята - в.о. старости Руслана Гочачко та бібліотекар Наталія Сачук -  ознайомили присутніх з історією походження Різдва Христового, свята Василя, Маланки та Святого Водохреща. До слова також були запрошені настоятель Хресто-Воздвиженського храму  села Синове отець Володимир Федорович та сільський голова Ростислав Шиманський,  які щиро вітали всіх та  раділи за таке спільне свято, що обєднало всі села громади.

   Ну і звичайно продовжили свято власне переспіви колядок, які розпочав церковний хор села Синове під керівництвом матушки Марії Федорович. Теплі різдвяні привітання та свої піснеспіви привезли і аматори сцени Сереховичівського будинку культури . Щирі оплески звучали і для вокальної групи клубу с.Грабове, чиє триголосся просто зачарувало всіх присутніх.Аматори сцени клубу села Соловї  дарували старовинні колядки та щирі побажання миру, любові, достатку та злагоди в родинах та всій громаді.  Приємним сюрпризом для всіх присутніх стали солодкі подарунки від отця Володимира, які він роздав разом із спільними побажаннями всіма присутніми одне одному "Многая літа".

   Свято справді вдалось. Про це свідчив переповнений зал не тільки синівців, але й жителів окружніх сіл. А ще свідчили радісні умиротворені обличчя глядачів, які підспівували мало не всі колядки самодіяльним артистам. Тож нехай подібні заходи частіше збирають жителів для приємного проведення часу та дарують світлі та позитивні емоції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь