A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Підприємці! З професійним вас святом!

Дата: 01.09.2019 13:43
Кількість переглядів: 685

Фото без опису ДОРОГІ І ШАНОВАНІ ПІДПРИЄМЦІ 

  СЕРЕХОВИЧІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

     Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

     Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, підприємці сприяють реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюють на потреби кожного споживача.

      Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.

       Когорта фізичних осіб-підприємців, які активно поповнюють бюджет Сереховичівської ради досить велика. Це Балюк Тетяна Іванівна, Крайник Катерина Степанівна,Потапчук Володимир Антонович, Сагаль Борис Ростиславович, Симонюк Вікторія Вікторівна, Костючик Валентина Сергіївна, Чапко Василь Степанович, Якіщик Ольга Костянтинівна, Голярчук Микола Вікторович, Голярчук Іван Вікторович, Грабовець Ілона Валентинівна, Грабовець Валентин Каленикович, Грабовець Наталія Федорівна, Федчук Алла Петрівна, Микитюк Володимир Степанович, Кіпень Марія Миколаївна, Бочуляк Марія Вікторівна, Макарусь Борис Володимирович, Дудка Костянтин Павлович, Абрамчук Людмила Федорівна, Васковець Сергій Михайлович, Трофимчук Юрій Петрович, Пірожик Людмила Сергіївна, Люшенко Володимир Володимирович, Гарбарчук Олександр Миколайович, Гарбарчук Наталія Миколаївна, Бащук Ольга Олександрівна . Приємно співпрацювати також з ТОВ «Брікет Стар», ТОВ «ВВ Агро», ФГ «Соломія Плюс», ТзОВ «Волиньсапрофос», СТОВ «Ратнівський Аграрій»,  СТЗОВ «Облапське», Старовижівське районне споживче товариство, ПП «Хуторок», СВК «Нове життя», ДВТП «Волиньфармпостач», ДП «Старовижівське лісове господарство», ДП «Ковельське лісове господарство», ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Укрпошта», ПрАТ «Київстар», ТзОВ «Бізнес і технології»

     Тож у  день вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.

     Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, ви берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем громади.

     Зичимо вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці.

      Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь