A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Протоколи виконавчого комітету №16/7 «Шіснадцята позачергова сесія»

Кількість переглядів: 226
Скликання: 8
Сесія: 16
Тип документу: Протоколи виконавчого комітету
Дата: 09.09.2019
Номер документу: 16/7
Назва документу: Шіснадцята позачергова сесія
Прикріплені файли:
  1. Про звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя 2019 року (0.01 МБ)
  2. Про затвердження Робочого проекту Капітальний ремонт вулиці Волі (від перехрестя вул. Центральна протяжністю 250м) в с. Грабове Старовижівського району Волинської області (0.01 МБ)
  3. Про виплату матеріальної допомоги на лікування громадянам згідно поданих заяв (0.01 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Комарове для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Сереховичі для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Сереховичі для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості (0.01 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Прокіпа І.В. (0.01 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Корнісіка Р.С. (0.01 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Семенюк А.І. (0.01 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Балюк Ю.А. (0.01 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Артемука Ф.О. (0.01 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) Корнілюку В.Д. (0.01 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) Олександрук В.П. (0.01 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) Гарбарчуку Г.П. (0.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь