A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Рішення сесії №14/7 «Чотирнадцята позачергова сесія»

Кількість переглядів: 223
Скликання: 8
Сесія: 14
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.06.2019
Номер документу: 14/7
Назва документу: Чотирнадцята позачергова сесія
Прикріплені файли:
  1. Про виплату матеріальної допомоги громадянам на лікування згідно поданих заяв (0.01 МБ)
  2. Про виплату матеріальної допомоги Васковцю В.В, який перебуває на службі за конктактом в Збройних Силах України (0.01 МБ)
  3. Про присвоєння адресного номера на житловий будинок Балюка Онопрія Трохимовича (0.01 МБ)
  4. Про розгляд відношення Чапка В.С. про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою (0.01 МБ)
  5. Про розгляд відношення ФГ «Соломія Плюс», про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою (0.01 МБ)
  6. Про надання дозволу на виконання робіт щодо розробки технічної документації з нормативно грошової оцінки земель по с. Грабове (0.01 МБ)
  7. Про реєстрацію права комунальної власності земельних ділянок Сереховичівської сільської ради (0.01 МБ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування розвантажувальної трансформаторної підстанції ПрАТ «Волиньобленерго» (0.01 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Сереховичі для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Сереховичі для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Солов’ї для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Синове для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки с. Синове для ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості (0.01 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.01 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості Моніч Галині Сергіївні (0.01 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості Артемуку Ф. (0.01 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості Балюку Юрію Андрійовичу (0.01 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд гр. Ковалю О.М (0.01 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд гр. Липовському А.І. (0.01 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Белецького В.Я. (0.01 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дудці О.С. (0.01 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Липовській Т.М. (0.01 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Балюк О.Т. (0.01 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Тарасюк О.О. (0.01 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Панасюк С.О. (0.01 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Дубнюк С.І. (0.01 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Козак М.Я. (0.01 МБ)
  43. Про присвоєння адресного номера земельній ділянці з кадастровим номером 0725086001:01:003:0170 в с.Синове Вул. Волі (0.01 МБ)
  44. Про затвердження акта визначення втрат сільськогосподарського виробництва, пов’язаних з вилученням земельної ділянки (0.01 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки Потапчуку В.А. (0.01 МБ)
  46. Про план роботи сільської ради на ІІ півріччя на 2019 року (0.01 МБ)
  47. Про створення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет Сереховичівської сільської ради Старовижівського району Волинської області (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь