A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

Рішення сесії №12/7 «Дванадцята сесія сьомого скликання»

Кількість переглядів: 282
Скликання: 8
Сесія: 345
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 12.02.2019
Номер документу: 12/7
Назва документу: Дванадцята сесія сьомого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження порядку денного дванадцятої сесії сьомого скликання Сереховичівської сільської ради (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення Сереховичівської сільської ради від 22.06.2018р № 6/9 « Про встановлення ставок із сплати земельного податку на 2019 рік» (0.01 МБ)
  3. Про вступ до Асоціації об’єднаних територіальних громад (0.01 МБ)
  4. Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Сереховичівської сільської ради (0.01 МБ)
  5. Про місця розташування передвиборчої агітації, виборів Президента України у 2019 році (0.01 МБ)
  6. Про розгляд відношення голови ліквідаційної комісії СВК «Турія» (0.01 МБ)
  7. Про виплату матеріальної допомоги на лікування громадянам згідно поданих заяв (0.01 МБ)
  8. Про виплату матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків пожежі громадянці Ревонюк Людмилі Михайлівні (0.01 МБ)
  9. Про прийняття земельних ділянок з державної власності у комунальну власність Сереховичівської сільської ради за межами населених пунктів (0.01 МБ)
  10. Про прийняття земельних ділянок з державної власності у комунальну власність Сереховичівської сільської ради в межах населених пунктів (0.01 МБ)
  11. Про розгляд відношення ФГ «Соломія Плюс» про внесення змін до діючих договорів (0.01 МБ)
  12. Про надання згоди на укладання Договору про відшкодування збитків від недоотриманих коштів за фактичне використання земельних ділянок під господарськими дворами ФГ «Соломія плюс» (0.01 МБ)
  13. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки (0.01 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Сереховичівської сільської ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розташованого в ур. «Глинище» (0.01 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.01 МБ)
  16. Про відмову від земельної ділянки Супрунюк Галини Борисівни, Миронюка Олександра Григоровича, Йовика Миколи Микитовича (0.01 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд та ведення особистого селянського господарства (0.01 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості Балюку Юрію Андрійовичу (0.01 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості Панасюку Сергію Омеляновичу (0.01 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок на місцевості (0.01 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гурському С.М. (0.01 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власнику земельної частки (паю) (0.01 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.01 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу її у власніст (0.01 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Цимбалюк Надії Петрівні (0.01 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Голярчук Інні Петрівні (0.01 МБ)
  27. Про надання згоди на поділ земельної ділянки (0.01 МБ)
  28. Про затвердження розпоряджень сільського голови прийнятих у міжсесійний період (0.01 МБ)
  29. Про внесення до рішення №11/3 від 20.12.2018 «Про сільський бюджет на 2019 рік» (0.02 МБ)
  30. Про Програму фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Старовижівський центр первинної медичної допомоги» Старовижівської районної ради на 2019 рік (0.04 МБ)
  31. Про Програму благоустрою населених пунктів Сереховичівської сільської ради на 2019 рік (0.03 МБ)
  32. Про Програму оцінки земель на території Сереховичівської сільської ради (0.02 МБ)
  33. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна - частини приміщення будинку культури с. Синове (0.02 МБ)
  34. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна - частини приміщення будинку культури с. Солов’ї (0.02 МБ)
  35. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна - частини приміщення будинку культури с. Сереховичі (0.02 МБ)
  36. Про затвердження звіту про незалежну оцінку майна - приміщення Сереховичівської АЗПСМ (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до власності Сереховичівської сільської ради з КНП «Старовижівський ЦПМД» Старовижівської районної ради (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до власності Сереховичівської сільської ради з ФОП Якіщик О.К. (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до власності Сереховичівської сільської ради з КНП «Старовижівська центральна районна лікарня» Старовижівської районної ради. (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до власності Сереховичівської сільської ради з КЗ «ВОЦЕМДМК» (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до власності Сереховичівської сільської ради з ДВТП «Волиньфармпостач» (0.02 МБ)
  42. Про внесення змін до рішення сільської ради від 04.12.2017р. №2/7 «Про затвердження структури виконавчих органів Сереховичівської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь