A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сереховичівська громада
Волинська область, Ковельський район

ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ ЗА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2020 РОКУ

Дата: 03.07.2020 11:27
Кількість переглядів: 360

ДОХОДИ

Власні доходи

До бюджету ОТГ за перші шість місяців 2020 року надійшло 2 млн. 372 тис. гривень. Таким чином, піврічний план виконано на 126%. Сума перевиконання становить 491 тис. гривень. Найбільшу питому вагу у власних доходах займають податок на майно (856 тис. гривень), податок на доходи фізичних осіб (690 тис. гривень) та рентна плата за використання природних ресурсів (500 тис. гривень). Найбільшими платниками податків до місцевого бюджету стали ФГ «Соломія Плюс» (567 тис. гривень), ДП «Старовижівське лісове господарство» (443 тис. гривень) та підприємець Потапчук В.А. (піщаний кар’єр в с.Сереховичі) (210 тис. грн).

Кошти з державного та обласного бюджетів

За перше півріччя 2020 року бюджет громади отримав 6,6 млн. гривень у вигляді субвенцій та дотацій з державного та обласного бюджетів, з них: 1,9 млн. гривень базової дотації (спрямовується на видатки у відповідності до рішення сільської ради про бюджет ОТГ), 3,8 млн. гривень освітньої субвенції (спрямовується виключно на оплату праці педагогічних працівників шкіл), 0,5 млн. гривень медичної субвенції (спрямовується на утримання Старовижівської ЦРЛ), 0,3 млн гривень додаткової дотації (спрямовується виключно на утримання шкіл, їх матеріально-технічне забезпечення, оплату компослуг та оплату праці обслуговуючого персоналу шкіл) та 0,1 млн. гривень субвенції на придбання меблів, комп’ютерної техніки та дидактичних матеріалів для початкової школи.

ВИДАТКИ

Утримання апарату сільської ради

На утримання апарату сільської ради використано 1,2 млн. гривень бюджетних коштів, в тому числі: на заробітну плату працівників (без нарахувань) – 971 тис. гривень, на відрядження та матеріально-технічне забезпечення 59 тис. гривень, оплату комунальних послуг та інших поточних видатків 5 тис. гривень. Для виконання делегованих державою повноважень з районного рівня на рівень громади на сьогодні працює штат в кількості 17 осіб, включаючи голову та в.о. старост, при тому що організаційною структурою передбачено 26 осіб. Розмір посадових окладів 50 відсотків  працівників апарату сільської ради є меншим від розміру мінімальної заробітної плати встановленого державою, а оклади 25 відсотків працівників перевищують розмір мінімальної заробітної плати не більше ніж на 1,6 тис. гривень. За перших шість місяців поточного року на заохочувальні виплати (премії) для спеціалістів та керівників відділів використано 41 тис. гривень (без нарахувань).

Освітні заклади

На оплату праці (без нарахувань) педагогічних та обслуговуючих працівників дошкільного закладу та трьох шкіл громади використано 3,4 млн. гривень, на відрядження та матеріально-технічне забезпечення 175 тис. гривень, оплату комунальних послуг та інших поточних видатків 53 тис. гривень. Середній відсоток надбавки за престижність праці педагогів склав 15%.

Заклади охорони здоров’я та соціальний захист населення

На потреби фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторії, що входять до складу КНП «Старовижівського ЦПМД» використано 168 тис. гривень. На допомоги тяжкохворим мешканцям громади використано 4,5 тис. гривень. На співфінансування діяльності Центру надання соціальних послуг 267 тис. гривень.

Будинки культури, клуби, бібліотеки

Ну утримання 3 бібліотек, 2 клубів та 2 будинків культури у першому півріччі 2020 року використано 854 тис. гривень, у тому числі: на оплату праці (без нарахувань) 301 тис. гривень, на оплату компослуг 13 тис. гривень.

Центр надання адміністративних послуг

На проведення ремонтних робіт з метою облаштування малого залу Сереховичівського БК під ЦНАП за перших шість місяців 2020 року використано 445 тис. гривень.

 

Благоустрій та місцеві дороги

На здійснення заходів з благоустрою населених пунктів та локальний ремонт місцевих доріг та вулиць використано 54 тис. гривень.

Місцева пожежна охорона

На фінансування діяльності бригади місцевої пожежної охорони використано 182 тис. гривень.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь